Bestellen voor NHV clubs (stap 2/2)

In samenwerking met het NHV heeft Onsweb een Club plugin ontwikkeld die gekoppeld is aan de competitie database. Hiermee kunt u in uw verenigingswebsite eenvoudig en up-to-date alle competitie informatie aanbieden aan uw leden. De plugin is dynamisch en kan volledig aangepast worden naar eigen wens.

Direct bestellen

Vul onderstaand formulier in om de Onsweb Club plugin voor NHV verenigingen direct aan te vragen. Iedere bestelling wordt door ons binnen één werkdag verwerkt. Na acceptatie ontvangt u automatisch een email met daarin de plugin bestanden en een handleiding. U wordt automatisch op de hoogte gehouden van updates welke u kosteloos kunt downloaden. Meer informatie over de plugin kunt u hier vinden

U kunt de webservice 7 dagen kosteloos uitproberen. Hierna worden de kosten automatisch jaarlijks geïncasseerd. Wilt u de plugin of webservice opzeggen, dan dient u een email naar support@onsweb.nl te sturen.

VerenigingsgegevensContactpersoonBetaling
Let op; Als u kiest voor de gratis Club plugin zijn de velden "rekeningnummer" en "akkoord automatische incasso" ook verplicht. Deze velden worden echter niet gebruikt, aangezien deze standaard club plugin gratis is. U kunt bij het rekeningnummer ook "000000" invullen. Houdt u er rekening mee dat de gratis plugin een banner kan bevatten. Als u de XML webservice, bestelt, dan dient u wel een geldig rekeningnummer op te geven.
Aanvullende gegevens